Konsulentydelser

Det skal være en god forretning at gøre verden til et bedre sted.

Bæredygtighedsstrategi

Virksomheders bæredygtighedsstrategi er ikke kun essentielt i forhold til at blive compliant på ny lovgivning, men også en grundlæggende forudsætning for at kunne forblive konkurrencedygtig og levere på kundernes forventninger.

Analyser

For at kunne træffe kvalificerede beslutninger, har I brug for indsigt i jeres virksomheds konkrete situation med tilhørende muligheder og risici. Vi hjælper jer med at sikre et godt datagrundlag og vi klæder jer på til at træffe beslutninger med udgangspunkt i de relevante analyser.  

Leder- og medarbejderuddannelser

I SustainBusiness omsætter vi jeres bæredygtighedsstrategi-, analyser og ambitiøse målsætninger til konkrete og meningsfulde handlinger, som medarbejderne kan udføre, når de møder på arbejde mandag morgen.

Rapportering

ESG-rapportering er lovpligtig for de største virksomheder, men det kan også være en mulighed for SMV’er. Det er afgørende, at du kan dokumentere, hvad du konkret gør med din virksomheds bæredygtighedsstrategi og kan bakke din rapportering op med data.

Book foredrag med Steffen Max Høgh

Skal vi klæde jer på til at beslutte, hvordan I griber hele bæredygtighedsagendaen an og hvad jeres næste skridt skal være?