Styrk dit klimaregnskab og din ESG-profil med automatisk CO2-beregning

Sustainbusiness

Lovkravet om klimarapportering er mere presserende end nogensinde, og mange økonomifunktioner har travlt med overholdelse af regnskabsstandarder og lovkrav, interne kontrolsystemer til at sikre og styre nøjagtigheden af finansielle data. Men også risikostyring, finansiel rapportering, analyse og teknologiintegration.

Manuelle beregninger og dataindsamling kræver mange ressourcer og kan føre til rapporteringsforsinkelser og forsinket beslutningstagning.

Der er en stigende efterspørgsel blandt virksomheder efter pålidelige klimaregnskaber for at opfylde bæredygtighedsmål og forblive konkurrencedygtige på markedet. ESG-rapportering er lovpligtigt for de største virksomheder, men det kan også være en mulighed for SMV’er.

Det er afgørende for dit klimaregnskab, at du kan dokumentere virksomhedens bæredygtighedsindsats, og kan understøtte dit klimaregnskab og din ESG-rapporteringspraksis, med pålidelige og præcise data.

Automatisér dit klimaregnskab med automatisk CO2-beregning

Du får en simplificeret ESG-rapportering, der gør overgangen fra manuelle til automatiserede processer let og effektiv. Med automatisk og nøjagtig CO2-beregning og rapportering til dit klimaregnskab kan du ubesværet importere og integrere data.

Resultaterne bygger på sikker data med sporbar, troværdig og præcis dokumentation og udregninger, så du er juridisk compliant ved CO2-rapporteringen.

Prisen er årligt fastsat ud fra antallet af dine fakturaer.

Fordelene ved vores løsning

Lad data drive dit klimaregnskab

Med et software integreret i dit regnskabssystem, bogfører du blot dine indkøb i dit regnskabssystem, og en kunstige intelligens beregner automatisk og præcist CO2-aftrykket.

Du får dermed et overblik over den samlede udledning og en forenklet ESG-rapporteringsproces med:

  • Effektiv onboarding
    Problemfri integration af software med dit regnskabssystem.
  • Dybdegående dataanalyse
    Grundig gennemgang af data og præsentation af resultaterne med overskuelige dashboards i systemet.
  • Kontinuerlig rådgivning og validering
    Løbende rådgivning og sikrer validitet af din bæredygtighedsindsats.

Så nemt kommer du i gang

Skriv eller ring til en snak om, hvor du kommer i gang med at automatisere dit klimaregnskab og din ESG-rapportering, eller følg nedenstående guide:

Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål og rådgivning

Steffen Max Høgh
Director & Founding Partner

steffen@sustainbusiness.dk  
+45 2712 2798

Jens Vogel
CEO & Founding Partner

jsv@sustainbusiness.dk  
+45 6055 2099