Året der gik i SustainBusiness: Artikler fra 2023

SustainBusiness

I SustainBusiness ønsker vi at sige tusind tak til kunder og samarbejdspartnere for et fantastisk 2023.

Året er ved at gå på hæld, og hvor er der sket meget ude i verden, hos vores kunder og ikke mindst i vores egen lille forretning. Vi ønsker derfor at sende en lille julehilsen til jer alle sammen med ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

2023 har været et begivenhedsrigt år præget af hastige forandringer, hvor særligt ny lovgivning, stigende krav og regulativer fra EU, data og rapportering samt digitalisering og AI har sat dagsordenen for året, der gik.

Det blev ligeledes året, hvor vi tydeligt oplevede konsekvenserne af klimaforandringerne. Det er på mange måder bevis for og en påmindelse om, hvor afgørende det er, at vi mennesker, virksomheder og nationer tager handling.

Vi står på tærsklen til et nyt år, og vi vil i det kommende år fortsat stræbe efter, at skabe en verden hvor bæredygtighed kan betale sig. Sammen med vores kunder vil vi arbejde for at skabe reel forandring, og hjælpe vores kunder med at blive klar til kommende lovgivning og sikre den bæredygtige transformation med alt lige fra LCA og dobbelt væsentlighedsanalyse til strategi og uddannelse.

Vi ser frem til endnu et begivenhedsrigt år.

Vi har sammensat et lille katalog herunder, hvor alle vores artikler fra det forgangne år er samlet: