Få tilskud til dit grønne projekt gennem tilskudspuljer 

Driver du en lille eller mellemstor virksomhed? Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem den grønne omstilling og cirkulær økonomi? 

Mange danske virksomheder står i den kommende tid over for en grøn omstilling. Økonomiske forhold, finansiering og mangel på viden kan desværre bremse implementeringen af nødvendige initiativer. Heldigvis er der flere muligheder, hvor SMV’er kan søge tilskud til grøn omstilling.

Ved at investere i grøn omstilling kan du styrke din virksomheds konkurrenceevne, forbedre dens omdømme, og ikke mindst skabe et bedre arbejdsmiljø og reducere CO2-udledningen og andre grønne tiltag. Nedenunder har vi lavet et overblik over et udvalg af de puljer din virksomhed kan søge om.

Du kan også se vores webinar, hvor Steffen Max Høgh taler med Nicholas Mohr Krøyer, senior forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden, som dykker ned i tre forskellige puljer, giver tips til ansøgningsprocessen og deler hvordan Erhvervshusene kan hjælpe. Her kan du på blot 10 minutter få en masse guldkorn og praktiske råd til at styrke din ansøgning.

Oversigt

Du kan læse om:

  • SMV:Grøn
  • SMV:Grønne kompetencer
  • SMV:Vækstpilot
  • CO2Puljen
  • Closing loops

Læs mere om puljer, kriterier og ansøgningsproces for at få adgang til mange tilskudsmidler.