B-Corp certificerede virksomheder er i fremgang

Bliv klogere på

Flere og flere interesserer sig for virksomhedscertificeringen B-Corp (Benefit Corporation), som måler og forpligter virksomhederne på mange forskellige parametre. Men hvad er fordelene? Kan alle være med, eller er det en lukket klub? Det taler Steffen og Steffen med efternavnene Kallehauge og Høgh om i dagens episode.

”Lige nu bliver virksomheder udelukkende dømt på økonomi, og det skal vi væk fra”, siger Head of Sustainability and Growth i B-Corp Steffen Kallehauge.
Og noget tyder på, at vi er på vej over i en helt anden måde at måle succes på. For B-Corp-certificeringen vinder indpas blandt danske B2B-virksomheder. Bliv klogere på B-Corp, krav, parametre og fordele når du har lyttet til denne episode.

Du kan høre om:
• At man som B-Corp-certificeret virksomhed forpligter sig til at inkorporere fem parametre ind i bestyrelsen: Governance, Workers, Community, Environment og Customers
• At det oftest er kvinder, der initierer, at en virksomhed bliver B-Corp-certificeret
• At man skal re-certificeres hvert tredje år, og det efter en standard, der udvikler sig kontinuerligt

Nævnt i episoden:
• The B Impact Assessment: www.bcorporation.net/en-us/programs…ct-assessment/
• UN Global Compact: unglobalcompact.org/
• Steffen Kallehauge på LinkedIn: www.linkedin.com/in/skallehauge/

Tips, idéer eller ønsker? Skriv til mig på LinkedIn
Du er velkommen til at skrive til mig på LinkedIn, hvis du har idéer til emner, jeg skal tage op i podcasten Bæredygtig Business. Find mig her: www.linkedin.com/in/steffenmax/

Ros og konstruktive forslag modtages også gerne. Og hvis du vil give Bæredygtig Business en god anmeldelse i din podcastapp, vil det være fantastisk.

Nysgerrig på bæredygtighedsstrategi, praktik og implementering?