Bliv klogere på

Bæredygtighed i GRUNDFOS med Janda Campos

Hvad er bæredygtighed? For Janda Campos, Head of Group Sustainability i GRUNDFOS, er det at “opføre sig ordentligt og tænke over konsekvenserne af sine handlinger”. Hør hvordan hun arbejder med at få det udmøntet i tanke og handling hos medarbejderne i GRUNDFOS. Det kræver nemlig en hel del, når man skal uddanne og involvere over 20.000 medarbejderne i virksomhedens bæredygtige tiltag.

Janda Campos har de sidste 20 år beskæftiget sig med bæredygtighed & CSR, og i dag leder hun hele bæredygtighedsområdet hos GRUNDFOS, som har en andel på omkring 50% af verdensmarkedet indenfor cirkulationspumper. At lede dette område betyder, at hun supporterer organisationen i at drive bæredygtighed i en prioriteret retning, som er i overensstemmelse virksomhedens strategi på området.

Du kan blandt andet høre om:
• De strategiområder, Janda Campos arbejder med og uddyber i episoden: Sattelitten, Maskinen, Prioriteringsmaskinen og Mikrofonen
• Hvordan medarbejderne dygtiggør sig i bæredygtighed via intranettet og e-learning
• GRUNDFOS’ community engagement/Corporate volunteering
• Hvad bæredygtighed er for Janda Campos og hvordan hun synes, at begrebet har ændret sig i løbet af de sidste år
• Det virkelig er rigtigt, at Mads Nipper (tidligere CEO for GRUNDFOS) nedlagde afdelingen for bæredygtighed, fordi det ikke skulle ligge i én afdeling men i hele organisationen?

Nævnt i episoden:
• GRUNDFOS: www.grundfos.com/dk

Nysgerrig på bæredygtighedsstrategi, praktik og implementering?